29 juni 2005: avondtochtje

start: 2457       eind: 2458

Gevaren van 20.30 – 21.30

 

 

IMG_4657 IMG_4656

 

Oeps, woensdag is eigenlijk een klusdag. Maar een vriend wilde de boot wel eens zien en dus haalde hij me in zijn patserbak (een lease-auto die hij die dag had gekregen) op. Toch nog een dik uur gevaren en eigenlijk maar 1 klus gedaan: de toiletpomp open geschroefd om de oorzaak van het niet meer pompen van water te achterhalen. Wat bleek: het palletje dat de klep bedient voor het in- dan wel uitpompen is afgebroken. Thuis met secondelijm (kan dat tegen water?) geplakt en toen ik het tijdens het vaarweekend weer in elkaar zette bleek alles weer te werken! Hopelijk voor langere tijd!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.