31 Juli 2005: pokkenweer!

Start: 2466 – eind 2470

 

Wat een pokkenweer! Eigenlijk wilden we het hele weekend gaan varen maar het weer was wel zo slecht dat we besloten om ons te beperken tot één vaardagje. Ook het idee om de IJssel op te gaan hebben we laten varen: windkracht vijf, kans op onweer en vooral regen, heel erg veel regen: als stortbui als miezer maar in ieder geval erg nat. De intervalschakelaar van de ruitenwissers hebben we niet nodig gehad, zo hard bleef het aan de gang (niet dat we die hebben trouwens…)

IMG_4905 IMG_4903

Overigens: dat we een intervalschakelaar hebben. Opa en Oma zijn mee wezen varen en hebben erg genoten. We zijn de Overijsselse Vecht opgegaan en zijn letterlijk van de kaart gevaren tot aan de sluis voor Dalfsen. Een mooi stukje varen. Alleen geen echte aanlegplaatsen onderweg helaas. Lunchen hebben we gedaan bij de brug van de A28. En tussen de buien door even buiten gerend. Minpunt naast het weer: de startmotor had er niet zo’n zin in! Bij het starten een tik en thats it! Ook na enkele keren proberen wilde hij niet. Na een paar tikken op de startmotor met een moersleutel deed hij het na nog een paar tikken op het relais opeens wel. Daarna ook geen hikjes meer gehad bij warme motor. Deze dag maar eens wat harder gevaren: zo rond 2.000 toeren: de motor rookt wat meer in het begin maar blijft verder goed lopen. Bij thuiskomst blijkt de stroom in de box te zijn uitgevallen. Geen oorzaak kunnen achterhalen. De acculader er dan ook maar maar afgelaten.

IMG_4687IMG_4904

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.