4 september 2005: najaarsgenieten

Weer: Mooi! Zeker voor september.

Na terugkeer van onze kampervakantie samen met vrienden een dagje gevaren. Het weer was (eindelijk) prachtig. We zijn gezellig de Overijsselse Vecht afgedobberd en onderweg heerlijk aangelegd en op de wal gepicknickt.

IMG_5711 IMG_5709

Hiervoor hebben we een boot gekocht: genieten!! De motor startte in een keer trouwens, geen probleem met de startmotor dit keer. Wel na het picknicken bij de warme start twee keer de sleutel moeten draaien, maar ik kan ook te weinig hebben doorgedraaid….

 

IMG_5707 IMG_5655 IMG_5675IMG_5692

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.