9 oktober 2005: laatste tochtje

Het weer was wel niet zo heel erg mooi maar toch besloten om lekker te gaan varen. We zijn de Overijsselse Vecht maar weer eens opgegaan. Gevaren tot de kolk bij Berkum en daar even lekker gerausd en gevoetbald met de oudste twee jongens.

IMG_4685

Daarna weer terug. De motor wat meer toeren laten draaien het laatste stuk op het Zwarte Water: twintig minuten op zo’n 2.000 toeren. Eerst wat meer donkere rook die allengs minder wordt gelukkig. Het achterschip drukt zich in het water en eigenlijk gaan we niet echt veel harder. Ik ga dat nog een keer echt nameten met een GPS, het log werkt immers niet echt betrouwbaar. Golven maken we des te meer. ‘Super, papa!’, is de blije gniffel van de oudste zoon!

IMG_4911

De oudste heeft ook nog even aan het roer gestaan. Wel spannend maar ook wel leuk. Het vaarseizoen voor 2005 zit er nu toch wel zo’n beetje op helaas………..Op naar 2006!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.