2 juli 2006: laatste laag Nelfapox

Oké, toegegeven het heeft dus veel langer geduurd dan gepland maar op deze zondag samen met Frits de laatste laag 2 componenten primer er op gezet. Na grondig schuren en ontvetten konden we gaan verven. Het was lekker warm maar omdat de Pok-Pok in de schaduw ligt en dus geen direct zonlicht heeft konden we lekker doorwerken. Niet teveel primer tegelijkertijd aanmaken om te voorkomen dat het goedje te snel uithard in de bakjes bij deze zomerse temperatuur hebben we Pok-Pok in een kleine vier uur voorzien van een tweede primerlaag. Op naar de plamuur, grond en afwerkfase! Ook kan ik nu de aluminium ramen terugzetten. Bij Pro-Aqua heb ik de tape gekocht die voor het terugzetten er op moet. Dit heb ik de dagen erna gedaan. Je moet wel van schroeven houden…… want ieder raam zit met ongeveer 20-25 schroeven. En het waren er 8…………

IMG_7182 IMG_7181

IMG_7183

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.