1 mei 2007: naambordjes

1 Mei 2007:  naambordjes

IMAGE_586 IMAGE_542

In april heeft schoonvader houten plankjes gemaakt van eikenhout. Letters in koper ingraveren was te kostbaar op dit moment dus heb ik via superletters.nl letters besteld ter grootte en breedte van het naambordje. De plankjes eerst twee maal gelakt in Ruwa bootlak en daarna de plakletters er op gezet en vervolgens nogmaals zes keer afgelakt. Tijdens de meivakantie heb ik de plankjes met sikaflex bevestigd bij de ventilatiegaten: dan zie je geen schroefgaatjes. Achteraf bedacht ik me dat ik bij een herschilderbeurt de boel lastig kan verwijderen…….Voor nu zit het wel mooi vast. Nu alleen nog een plaatsnaambordje achterop om de boel te completeren…..

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.