19 mei 2007: kolkdagje

19 mei 2007: kolkdagje.

motoruren: 2521 – 2522

weer: heerlijk

 

IMG_5654

Zomaar weer een dagje varen. We varen naar de kolk, leggen aan en spelen wat in het rond. Eten en drinken mee en het kan niet meer stuk. Ondertussen schrob ik de zijkanten nog wat schoon maar verder: luieren. Op de terugweg nog even gespeeld met de marifoon: er kwam een aak langs die onder de brug wilde. Nauwelijks te verstaan overigens want de schipper praat nogal snel en de brugwachter dito: kennelijk spreken ze elkaar vaker want ze hebben aan een half woord genoeg…..

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.