24 juni 2007: bestuursuitje

24 juni 2007: Bestuursuitje

Motoruren: 2532-2536

Weer: heerlijk zonnetje

Met het bestuur van de Scoutingclub al geruime tijd geleden besloten om voor de fun eens iets anders te doen dan vergaderen en ons druk te maken over onze club. En wat is er nou meer ontspannend dan een lekker dagje uitwaaien op de Overijsselse Vecht en onderweg lekker te picknicken? Precies. Dus de Pok-Pok gepakt en met een man of tien (!) heerlijk gevaren. Zelf weinig aan het roer gestaan want iedereen wilde wel een keer sturen. De Vecht tot aan de eerste sluis gevaren. En onderweg heerlijk gepicknickt langs de vecht in een van de plasjes. Het weer werkt mee dus een heerlijk dagje.

 

IMG_9347 IMG_9355 IMG_9351 IMG_9348 IMG_9360

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.