Vakantie 2007: dag 2: zondag 15 juli 2007

Dag 2: zondag 15 juli Muggenbeet

Motoruren: 2538-2541: 3

Weer: best redelijk, lekker zonnetje maar niet overdreven.

IMG_9485 IMG_9490 IMG_9498 IMG_9500

Na het ontbijt al vrij vroeg vertrokken richting het noorden. De kleine sluis bij Zwartsluis gaat zonder al te veel oponthoud en we gaan weer richting Muggenbeet besluiten we. Onderweg lunchen we nog een uurtje net voor de kleine Belterwiede om daarna door te stomen naar Muggenbeet. Gelukkig is er in de buurt van Geertien nog plek vlak bij de brug. En we besluiten lekker te gaan BBQ’en buiten. De jongens proberen met hun visnetjes nog wat te vangen. Dat lukt niet, dus BBQ en stoeptegel (meegenomen uit de haven om de ondergrond niet zwart te blakeren) naar buiten en het gekochte vlees bakken dan maar. We krijgen van een paar Duitsers in een huurbak, sorry boot, ook nog een klein spelebootje waar de jongens wel raad mee weten. Een nadeel aan Muggenbeet (dat kleine beek betekent): er zitten muggen. Nee niet een paar, en ook niet een heleboel maar echt ongelooflijke, enorme, intense, niet tegen te houden hoeveelheden! Ik stop met tellen bij de 250 gedode muggen door ons electrocuteertennisracket. Helaas voor onze oudste: ze zijn dol op hem en alleen al op zijn gezicht heeft hij er een dikke 25. Ons voorstel om hem vlekkie te noemen valt bij hem niet in goede aarde…..

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.