Vakantie 2007: dag 5: woensdag 18 juli 2007

Dag 5: woensdag 18 juli Tsjukepolle.

Schoterzijl – Echternerbrug, Tsjukepolle

Motoruren: 2545 – 2547,5: 2,5

Weer: best mooi eigenlijk: zonnetje en niet teveel wind.

IMG_9574 IMG_9575 IMG_9576 IMG_9577 IMG_9562

Van Schoterzijl via het mooie riviertje naar Echtenerbrug. Daar kort aangelegd om boodschappen te doen en water te tanken. En dan onder de brug door naar Marchjepolle, het eiland met een strandje in het Tjeukermeer, zo blijkt uit Google-maps. Helaas ligt het mudvol, niet vreemd in de zomervakantie met ook nog eens mooi weer. Dus doorgestoken naar boven richting Tsjukepolle het eilandje dat meer noordelijk ligt. Daar is vreemd genoeg nog heel veel plaats en we liggen lekker beschut en hebben een heerlijk grasveld om te spelen. Wat wil je nog meer! ’s Avonds genieten van de mooie zonsondergang en blij worden van de weersverwachting. Want morgen blijft het mooi met tropische temperaturen!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.