Vakantie 2007: dag 8, zaterdag 21 juli

Dag 8, zaterdag 21 juli, Sloten – IJlst

Motoruren: 2550-2552:2

Weer: valt mee zelfs een zonnetje

Omdat de kade bij Sloten toch wel erg zompig ligt halen we nog wat vleesbeleg bij de slager (want heel erg lekker) en vertrekken. We gaan het Slotermeer over richting IJlst / Sneek. De voorspellingen qua weer zijn niet zo heel goed maar met een waterig zonnetje zonder regen valt het eigenlijk wel mee. Het Slotermeer is groot en het kan er aardig spoken. Nu gelukkig niet. We kijken bij IJlst naar een ligplaatsje en voor IJlst liggen we uiteindelijk aan een mooi en rustig plaatsje met helaas wat weinig uitloopruimte maar verder wel erg mooi…. Alleen de foto’s zijn we vergeten!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.