Vakantie 2007, dag 15, zaterdag 28 juli 2007

Dag 15: Zaterdag 28 juli: de Brekken op….

 

We kletsen lekker bij met onze vrienden in Lemmer en besluiten zaterdag een lekker stukje te gaan zeilen op de Brekken. Met alleen de fok er op gaat het zo hard dat we fors snelheid hebben. Onderweg nog even picknicken, ”s avonds BBQ’en en heerlijk lang natafelen. Mhh, toch weer wat vakantiegevoel want ook het weer werkt wat mee: eindelijk weer zonneschijn. De kinderen spelen ook heerlijk in het huisjes met de lego! Toch besluiten we dat het mooi geweest is en dat we morgen zo zoetjesaan richting thuishaven gaan varen!

 

IMG_9809 IMG_9829

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.