Vakantie 2007, dag 16 zondag 29 juli 2007

Dag 16: zondag 29 juli: Lemmer Schoterzijl

Motoruren: 2562-2565: 3

Weer: troosteloos bewolkt met miezerige regen.

 

Vanuit Lemmer varen we richting het Tjeukermeer en maken nog een afscheidsrondje om Marchjepolle. Gezien het weer leggen we maar niet aan maar varen door naar Echtenerbrug. Daar leggen we nog even aan voor boodschappen, water en natuurlijk patat waarna we doorvaren naar Schoterzijl. In de middag komen we aan. Er is geen plek langs de graswal dus dan maar een plekkie in de havenkom. Ook nu halen we lekker eten bij het restaurant en vrienden komen langs om mee te eten. Helaas niet buiten want het doet wat het toch wel bijna twee derde van de vakantie heeft gedaan: REGENEN

 

IMG_9851

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.