25 Januari 2008: bilge in achterkajuit

25-januari 2008 bilge in achterkajuit

IMG_0913 IMG_0914

Eindelijk weer een klusavond. Ondanks hartje winter rijd ik in het donker naar de boot en sla een het klussen. De bilge achterin is aan de beurt. Hoewel koud ben ik begonnen met de bilge in de achterkajuit. Deze maak ik schoon met ontvetter waarna ik vooral onder de spanten en tegen het schot naar het motorruim aan wat roest tegenkom. Alles netjes weg krabben en daarna in de primer, iets wat ik drie dagen erna nogmaals doe. Bilgeverf ga ik later aanbrengen als de temperatuur beter is.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.