3 april 2008: railing stuurhuis en hoorn

3 april 2008: railing stuurhuis en hoorn

Omdat ik vermoed dat de railing van het stuurhuisdak water doorlaat besluit ik ze er af te schroeven, schoon te maken en opnieuw vast te zetten met sikaflex kit erop. Da’s makkelijker gezegd dan gedaan want de schroefjes zitten behoorlijk vast, maar na een goed uur mieren zijn ze allemaal los. Inderdaad allemaal wel behoorlijk vies maar voor zover ik zie geen lekkagesporen. Toch zet ik ze opnieuw vast met sikaflex kit.

IMG_1193
Railing stuurhuisdak er af
IMG_1194
In de sikaflex
IMG_1192
Eindelijk los

 

En dan ook eindelijk tijd om mijn nieuwe ”toeter” te plaatsen. Deze heb ik gerkegen voor mijn verjaardag. >Een 12 volt hoorn, mooi verchroomd. De oude hoorn (van plastic en op een ongunstige plek) verwijder ik en de draden naar de dashboardschakelaar vervang ik door nieuwe. De hoorn plaats ik dwars boven de kajuitramen, onder het afdakje. Het oude gat waar de toeter zat zet ik voorlopig dicht met SIkaflex. Volgende schilderbeurt werk ik die wel bij……

IMG_1196
Mooie nieuwe hoorn

 

En tenslotte: de motor maar weer eens uit de winterslaap gehaald:

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.