Meivakantie 2008: dag 1: 27 april 2008

Meivakantie 2008 dag 1: Zwolle – Schoterzijl

Motoruren: 2577 – 2585: 8

Weer: aangenaam, wel een windje.

 

IMG_1230
Oudste aan het roer.

Eindelijk weer een vaarvakantie! Om de eerste dag lekker ver te komen vaar ik met de oudste zoon en een jongen uit de buurt de boot van Zwolle naar Schoterzijl. We gaan via Zwartsluis de Arembergergracht door en via Ossenzijl en de sluis bij Kuinre leggen we rond vieren aan bij Schoterzijl. Hier komt de rest van de familie met de auto heen en na het overladen van de bagage eten we samen met de moeder van de jongen uit de buurt ons avondmaal en is de dag al weer voorbij. Maar het weerbericht belooft nog niet heel erg veel goeds, alhoewel het KNMI spreekt van moeilijk te voorspellen weerbeelden……Afwachten dus. In ieder geval regent het de eerste nacht onbehoorlijk veel.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.