Meivakantie 2008 dag 3 en 4: 29 en 30 april 2008

Meivakantie 2008 dag 3 en 4: Marchjepolle – Sneek

Weer: nog steeds slecht, veel regen, ZZW3

motoruren: 2587-2590: 3

Omdat het slechte weer aanhoudt besluiten we richting Sneek te gaan. wie weet is er bij de Waterpoort nog wel plek. via een nieuwe route (langs Aquanaut) komen we Sneek in waar we de brugwachter moeten bellen om de Brug voor ons te draaien. Dan naar de Waterpoort en er is warempel nog plek!

IMG_1297 IMG_1296 IMG_1294

Sneek!
Sneek!

 

In een hoekje maar toch. We besluiten hier te blijven liggen en de dag erna Koninginnedag te vieren in Sneek. De kleedjesmarkt wordt vooral door onze jongens leuk gevonden en met allemaal leuk klein speelgoed komen we weer terug aan boord waar we de vogels ook nog kunnen voeren. Maar goed dat we veel bergruimte aan boord hebben voor alle gekochte speelgoed.

Het weer is op 30 april wat beter alhoewel er nog steeds regenbuien zijn.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.