Meivakantie 2008 dag 4 Vervolg

Meivakantie 2008 dag 4: Sneek – de Kaai

Weer: erg wisselvallig met felle buien maar ook meer en meer zon, ZZW4-5

Motoruren: 2590-2592: 2

Na de kleedjesmarkt op Koninginnedag in Sneek besluiten we om rond 15.30 toch maar uit Sneek te gaan en de natuur op te zoeken: kunnen de honden ook wat beter loslopen. Na de brug waar we onder door kunnen varen we naar de Langweerder wielen waar we een lekker uitloopplekje vinden voor de honden aan de Kaai. Lekker ruim en met een mooi veldje. Hier komen we vaker terug en op de waterkaart zetten we er een uitroepteken bij. Dit doen we steeds bij mooie plekjes. ’s Avonds laten we honden een flink eind lopen om ze energie kwijt te laten raken. Het is er opvallend rustig trouwens, maar dat is wel lekker. Er liggen een paar ‘huurbakken’ met vooral oosterburen.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.