Meivakantie 2008: dag 7: Marchjepolle….Marchjepolle

meivakantie 2008 dag 7 marchjepolle marchjepolle

Motoruren: 2595-2596: 1

Weer: nog steeds mooi!

We varen van Marchjepolle naar Echtenerbrug waar we onze vrienden weer afzetten.  Na alles uitladen, patat eten in de heerlijkste friettent van Delfstrahuizen zwaaien we onze vrienden uit en doen we boodschappen. Daarna watertanken (inderdaad: na twee dagen met 10 man aan boord is deze nagenoeg leeg: zo”n 190 liter kan er in) en overleg waar we heengaan zijn we er snel uit: Marchjepolle here we come again! Tuurlijk: een Marrekriteplek is eigenlijk maar voor 2 nachten bedoeld maar het is nog heerlijk rustig op Marchjepolle dus vind ik dat het voor deze ene keer wel kan. Ik weet dat er veel mensen zijn die wel langer blijven liggen en met hun bijboot water halen en boodschappen doen maar ik vind dat Marrekriteplekken voor iedereen zijn. Wil je langer ergens zijn: ga op een camping staan!

IMG_1277 IMG_1277 (Small) IMG_1273 IMG_1258 IMG_1257

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.