Meivakantie 2008: dag 8: thuistocht

Meivakantie 2008: dag 8: terugtocht Marchjepolle – Zwolle

Motoruren: 2596-2605: 9 uur

 

Helaas, we moeten weer terug! Ondanks het mooie weer….

Om 8.30 gaan we varen en slaan bij Echtenerbrug stuurboord uit naar Schoterzijl, daar laden we de auto in en met alleen Max vaar ik de boot terug naar Zwolle. Onderweg komen we natuurlijk in de sluis van Kuinre. Alleen bij Ossenzijl moeten we een klein half uurtje wachten. Daar treffen we nog een andere Doerak (een 850 OK) met ook kleine kinderen en dus wisselen we wat Doerak wetenswaardigheden uit. Om 13.00 varen we door en gaan we via de Kalenbergergracht, Belterwiede, Ronduite, Arembergergracht, Arembergersluisje en Zwarte Water weer naar de thuishaven. Besluit van een heerlijke vakantie. Net of je twee weken bent weggeweest………

IMG_1390 IMG_1251

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.