18 mei 2008: Piraatje

18-mei-2008-piraatje

 

Weer: lekker zeilweer

motoruren: 2606-2607: 1

 

We hebben een piraatje gekocht! Via marktplaats liepen we tegen een piraatje aan dat schappelijk was geprijsd. We moesten er ver voor rijden (want bij Amsterdam) maar nu hebben we dan toch een piraat! De onderkant staat in de polyester maar alles ziet er nog redelijk goed uit. Het zeil is ook nog goed bruikbaar en de riempjes zijn ook nog in bruikbare staat. De riempjes en mast, giek en gaffel kunnen wel wat verf gebruiken maar dat komt later wel.

IMAG1042 IMG_1874   IMG_1435 IMG_1436 IMG_1467 IMG_1456

Gelukkig is het mooi weer dus proberen we onze nog naamloze piraat uit, zowel roeiend als zeilend. Ook even gestoeid met het ”opbergen” Hij komt voorlopig aan de achterrailing te hangen, net boven de waterlijn, ondersteund door de zwemtrap. De jongens vinden het alledrie geweldig, al willen ze er wel meteen liefst een motor bij. Daar wachten we nog maar even mee!

Kortom: zeilen, roeien, een heerlijke speelplek erbij!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.