22 juni 2008: Rondje Hasselt

22 juni 2008 rondje Hasselt

Motoruren: 2607 – 2610: 3

Weer: bewolkt met in Hasselt een forse onweersbui.

 

Een lekkere bewolkte zondachtochtend in mei en wij gaan eindelijk weer eens lekker varen……. Eerst maar eens naar het wolvenbos, ons favoriete weekendstekkie om te spelevaren met de Pokjepokje en uit te waaien in het bos. Daarna over het Zwartewater naar Hasselt om lekker ijs te halen. Zodra we bij Hasselt aan de kade liggen begint het te regenen, nee hagelen, compleet met forse windstoten en een dik onweer. We wachten dus lekker de bui af in de cafetaria en lopen daarna terug. De Pok-pok ligt er rustig bij na dat onweer. Terugvarend zien we in het Zwartewater complete takken en andere zooi liggen in het water. in de haven aangekomen zit ook de wierpot redelijk vol met bladeren. Heftig buitje…….maar wel een leuke dag.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.