27 juni 2008: naar de stad

27 juni 2008 Naar de stad.

Lekker avondzonnetje, geen wind

Motoruren: 2610 – 2611: 1

Deze vrijdagavond ben ik om 19.30 op de haven en pak ik wat weekendspullen in, ververs het water in de watertank en laat de motor warm lopen voor een klein tochtje: ik ben op weg naar Zwolle-Centrum. De boot ga ik aanleggen bij het Maagjesbolwerk midden in de stad en vlak bij een van mijn favorieten:  de Belgische Keizer.

De Pok-Pok in de stad
De Pok-Pok in de stad

Dit weekend ga ik varen met een oude kennis uit mijn Scoutingverleden. Hij komt met de trein en ik loop hem tegemoet. Als hij er is kan ook hij de mooie ligplaats bewonderen. Mooi omdat we zo de kroeg in kunnen lopen……het wordt dus laat die avond……

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.