12 juli 2008: vooronder opmeten

12 Juli 2008: vooronder opmeten

bench voor de hond
bench voor de hond

Met de vakantie in zicht is het tijd voor de volgende klus, die voor nu geïmproviseerd moet worden. Ik wil namelijk een bench (= hondenruimte) maken om onze jongste hond een mooi plekje voor de nacht te geven. Tot nu toe stond de bench ( = hondenhok van tralies) op de langsbank naast de keuken maar echt praktisch was dat niet. Vanavond begonnen met het vastzetten van het dak onder het vooronder en het opmeten van de ruimte en bedenken van de constructie. Ik doe het snel (dus niet al te mooi) want er is nog weinig tijd en we willen eerst kijken of het praktisch is om voorin een bench te hebben. Tenslotte poets ik nog wat zaken op. Het plan is om een houten schot met doorkijk van tralies te maken. Geen scharnieren maar simpelweg uitnemen en plaatsen.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.