Zomervakantie 2008 dag 2, zondag 20 juli 2008

Dag 2: zondag 20 juli 2008 Tjeukermeer

Weer: vergeleken met gisteren beter maar wel veel wind: w-nw 5-6

2626-2630: 4

Via het kanaal Ossenzijl-Steenwijk varen we via Ossenzijl naar de driewegsluis en van daaruit naar Echternerbrug. We leggen aan op een leeg, herfstig Marchjepolle, wat trouwens vrij bumpy is: de wind pakt de boeg net op het laatst mee en het is dat onze stootwil stevig en op de juiste plek zat……hoewel: de renovatie van het vrijboord zit er aan te komen, dus nu een kras varen maakt mij eigenlijk niet zo heel veel uit.. … Als we eenmaal liggen komt de zeeschouwfamilie nog langs: zij varen naar familie die in Echternerbrug ligt toe. Geen strandweer maar ’s avonds blijken de weersvoorspellingen wel een stuk beter weer aan te kondigen………..ben benieuwd. Eerst zien en dan geloven.

Gelukkig gaat ”s avonds de wind wat liggen en kunnen we met onze hond nog een ommetje over Marchjepolle maken. Toch hoop ik dat het snel wat beter wordt!

 

Slecht weer.....
Slecht weer…..

IMG_1701 IMG_1705

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.