Zomervakantie 2008: dag 6: 24 juli 2008

de Kaai – Jansloot

Het weer: Heel mooi, N-NO2-3

Motoruren: 2634 – 2637: 3

Na twee dagen de Kaai is het mooi geweest en varen wij af richting de Alde Faenen. Maar eerst richting Grou om flink wat inkopen te doen, de voorraden slinken namelijk flink. We leggen in Grou aan en tanken eerst maar eens 150 liter water. Daarna flink shoppen: zo kopen we een dol (= houder voor de roeiriemen) voor het Piraatje. We zijn er inmiddels één kwijtgeraakt, ondanks de touwtjes om te zekeren.

BBQ
BBQ

IMG_1760 IMG_1780  IMG_1783

Als we Grou uitvaren, gaan we het Pikmeer en de Wijde EE naar de Jansloot, net voor het ”sluisje”. Daar liggen we heerlijk: we zwemmen wat, kabbelen met het Piraatje en de BBQ doet alweer zijn werk. Het ligt overigens heerlijk rustig daar.

 

IMG_1789 IMG_1787 IMG_1782

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.