Zomervakantie 2008, dag 8 en 9: 26 en 27 juli

IMG_1837
Onweersluchten in de avond
IMG_1854
capriolen in het water

 

Bleipet -Raamsloot’,

Weer: Mooi, drukkend warm zelfs, O 0-2

Motoruren: 2639 – 3640: 1

Tijdens het Piraatje zeilen hebben we een nog mooiere plek gezien in de Alde Faenen aan de ingang van de Raamsloot. Gister lag het nog vol maar vanochtend is er plek: dus motor starten en er heen varen. Enerverende tocht van een kleine 20 minuten. Om de accu’s wat voller te krijgen toch maar een motoruur gedraaid.

 

En alweer gaan we saai spelevaren in de Pokje-Pokje, en moeten we zwemmen. Naast ons komt een oud scheepje te liggen met een gezin aan boord. De oudste zoon daarvan vermaakt onze kinderen met gekke capriolen in het water. Ook duikt onze middelste nog een raar rose opblaasbeest op uit het water. Helaas slaat het vrij snel lek. We besluiten er twee dagen te blijven liggen en krijgen de tweede nacht een dik vet onweer over ons heen.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.