Zomervakantie 2008, dag 10, 28 juli 2008

Fourageren

Weer: erg mooi, NO 1, veel zon

Motoruren: 2640 – 2643: 3

Omdat onze voorraden zo zoetjes aan opraken, besluiten we te gaan fourageren. We varen via het Prinsesmargrietkanaaal naar Grou en vullen meteen de watertank. Ruim 160 liter gaat er in. De tank was dus een flink eind leeg. In Grou flinke voorraden, ook voor de BBQ, ingeslagen omdat de weersvoorspellingen gelukkig erg goed blijven. Na het boodschappen doen varen we terug naar de Alde Faenen en er is zowaar nog plek bij de ingang naar de Raamsloot waar we eerder lagen. Later op de dag komen onze Pusterkennissen weer langs en moeten we alweer de BBQ aanmaken.  wat vervelend ;-))

IMG_1858
Wachten op de ijsboot!!
IMG_1866
Alweer de BBQ aan!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.