Zomervakantie 2008, dag 11: 29 juli 2008

Zeilen door de Raamsloot

Weer: overdag mooi, NO 1, ’s avonds onweer en windstoten

Motoruren: 0,00

Vandaag besluiten we te blijven liggen. Wel gaan we met de Puster een eindje zeilen. Helaas ontbreekt de wind goeddeels maar dat mag de pret niet drukken. We zeilen onder vol tuig door de Raamsloot heen. De boot geheel aan bakboord en de giek raakt de takken van de bomen aan stuurboord. Erg stoer. Gelukkig geen tegenliggers….wel een sloepje dat onder de giek door kan maar het niet aandurft en snel omdraait Helaas vergeten foto’s te maken…;-(

We zijn net op tijd terug want zodra we liggen slaat het weer om en krijgen we dikke regen en onweer te verwerken. Wij liggen lekker droog…. De kinderen kijken ook nog even met zijn allen naar een DVDtje.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.