Zomervakantie 2008, dag 13: 31 juli 2008

Holstmar – Saiterpetten

Weer: nog steeds erg mooi, iets meer wind, variabel 2

Motoruren: 2646 – 2647 : 1 (vooral acculaden)

We nemen afscheid van onze Pustervrienden en besluiten zelf om door te gaan naar de Saiterpetten, wel vijf hele minuten varen! We liggen wel aan een mooi meertje en lekker aan een grasveldje. Lekker zeilen, omdat er weer een klein beetje wind is, en de ijsboot komt weer langs. De stuurvrouw stuurt de ijsboot ook naar het piraatje om daar, midden op het meer, ijs af te geven voor de bemanning. Lekker!!

 

IMG_1924 IMG_1935 IMG_1936 IMG_1965

Eind van de middag komt er een dik motorjacht bij ons liggen, hoewel, we trekken hem naar de kant want hij ligt een beetje vast en zijn wierpot zit vol door modder van het vastlopen. Een van de opvarenden kennen we omdat we bij elkaar in de buurt hebben gewoond en haar en onze hond veel speelden samen. Het motorjacht heeft een speedboot bij zich en binnen no time weet onze middelste te regelen dat hij aan boord mag om lekker te racen. Dat doen we dan ook uitgebreid!

 

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.