Zomervakantie 2008, dag 14: 1 augustus

Saiterpetten – Prinsentuin Leeuwarden’

 

Weer: minder: bewolkt en wat regen, Z-ZW4-5

Motoruren: 2647 – 2650 : 3

 

 

Na de alde Faenen varen we naar Leeuwarden. Precies op tijd want het weer wordt minder. In Leeuwarden leggen we in de prinsentuin aan, een erg mooi plekje in een stadspark. Net daarvoor moeten we in de bocht wachten voor een brug en worden flink zijwaarts geblazen. Helaas is de brugwachter met andere zaken bezig want op de marifoon wordt niet gereageerd helaas….. Voor ons wordt een Bavaria (zo”n comfortcontainer zeilboot) compleet weggeblazen. ik ga bijliggen en wacht rustig af. Bij de Prinsentuin aangekomen komt net een plekje vrij waar we direct gaan liggen. Ideaal: als je het park uitloopt zit je direct in het centrum, vlak bij een bioscoop en veeeeeel winkels. We gaan lekker naar de bioscoop met zijn allen: we lopen er langs en zien dat de voorstelling in 5 minuten begint en voor we het weten zijn we film aan het kijken. Daarna veel winkelen: zelfs een winterjas voor de kleinste en natuurlijk gaan we ’s avonds uit eten bij de Griek (handig een telefoon met internet: even een restaurant zoeken). Ook doen we nog even flink inkopen om onze geslonken voorraden aan te vullen.

 

IMG_1996 IMG_1998 IMG_2000 IMG_2001

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.