Zomervakantie 2008, dag 15: 2 augustus

Leeuwarden – Warten

Weer: Bewolkt, Z-ZW 3-4

Motoruren: 2650 – 2652: 2

 

IMG_2005

Na uitgebreid shoppen en lunchen besluiten we alvast een stuk richting het zuiden te varen: langs een mooie  brug trouwens bij het verlaten van Leeuwarden. Morgen willen we een redelijk eind richting Ossenzijl zien te komen. ’s avonds liggen we op een Marrekritteplek net boven Warten, zodat we morgenochtend om 9.00 uur bij de brug kunnen zijn van Warten waarna we een flinke afstand af kunnen leggen. ’s avonds klus ik nog wat aan de roerkabel: deze heeft behoorlijk veel speling en dat stuurt erg moeilijk: je kunt het roer eigenlijk geen seconde loslaten. Omdat we morgen zoveel gaan varen stel ik hem dus een flink eind bij! De speling is nu vrijwel weg.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.