30 Augustus 2008: van de helling weer naar de eigen ligplek

Tijdens het Project vrijboord (zie klussen 2008) heb ik de boot van de vaste ligplaats naar de Helling gevaren op 30 augustus weer van de hellingloods naar ons boothuis. Voorwaar een flinke klus dat onderhoud maar de boot glimt er weer van: hij lijkt wel nieuw. Het onderwaterschip is in de uierzalf gezet en is zo glad als een aal. Dat merk ik als ik stil wil liggen door een klapje achteruit te geven: er lijkt in eerste instantie niets te gebeuren. Pas bij flink gas achteruit lig ik stil. Daar moet ik wel even aan wennen maar ik heb sowieso het idee dat de Pok-Pok bij mijn vast toerental (circa 1.600 toeren) harder loopt!

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.