19 april 2009: kachel teruggeplaatst

Vandaag de kachel teruggeplaatst en weer aangesloten. Deze had ik mee naar huis genomen voor een schoonmaakbeurt. bij het verwijderen heb ik meteen alle kachelslangen verwijderd en weggegooid: nogal een zooi en niet echt aangesloten zoals het zou moeten. Na thuis reinigen en weer monteren sluit ik hem nu aan. Maar helaas: na het aansluiten zet ik de kachel aan en behalve een hoop geratel in het schakelpaneeltje gebeurt er eigenlijk niets…..Ik neem de regeleenheid dus los en ga deze meenemen naar huis om een revisieadres te zoeken……

 

IMG_2412
Eberspacher kachel
IMG_2416
Brandstofpompje kachel
IMG_2414
montageplaats kachel

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.