Meivakantie 2009 dag 1: 27 april

Weer: slecht, regen en ZW2

Motoruren: 2673- 2673,3: 30 minuten

 

Na de hele dag te hebben geklust eten we thuis, waarna we bepakt en bezakt de auto volladen en naar de haven varen. Na inpakken hebben we uiteindelijk om 20.30 de motor aan en varen we naar ‘het Wolvenbosje’ waar we aanleggen. Gelukkig nog plek zat. Daar aangekomen lopen we nog even rond en pakken de boot echt goed in. Zo  kunnen we morgen mooi uitslapen en toch bijtijds gaan varen. Het weer is nog niet echt denderend maar we gaan eindelijk weer een keer varen . In het grijze donkere weer heeft foto’s maken weinig zin…

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.