Meivakantie 2009, dag 2: 28 april

weer: slecht: ZW2 en vanaf 13.00 motregen, druilregen en echte regen.

Motoruren: 2673,3 – 2677: 3,5

 

Na relaxed opstaan en uitgebreid ontbijten varen we op ons gemakkie naar de Arembergergracht waar we lunchen.  We gaan natuurlijk via het kleine sluisje in Zwartsluis dat nog erg rustig is. Zal wel aan het weer liggen want we hebben er ook al wel eens een dik uur moeten wachten.

Tijdens de lunch ververs ik de olie waarna we doorvaren richting het noorden. Op de Beulakerwiede nog gekeken of we kunnen aanleggen bij een van de eilandjes maar het ziet er mistroostig uit met te weinig uitlaatmogelijkheid voor onze hond. Doorvaren dus naar de Walengracht waar we op een eenzaam en alleen plekje aanleggen in de blijvende regen. ’s avonds spelletjes doen en lekker vroeg onder de wol met een goed boek. Zo kun je ook vakantie vieren. Overigens maak ik nog wel de boot schoon: zo’n pas geschilderd vrijboord moet nu wel blijven glimmen.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.