Meivakantie 2009 dag 3 en 4: 29 en 30 april

Weer: zon, wel wat koude wind nog

Motoruren: 2677 – 2681: 4

 

Vanaf de Walengracht varen we via Ossenzijl naar Echtenerbrug, natuurlijk via Kalenberg. Ook pakken we de Homansluis boven Ossenzijl waar het relatief rustig is: we kunnen meteen mee naar binnen.  Daarna zwaaien we naar de plek waar we met de gebroken stuurkabel lagen en varen door naar Echtenerbrug. Beladen met boodschappen, 100 liter vers water en 90 liter diesel  inclusief wat Startron varen we richting Marchjepolle waar het zowaar nog rustig is. We zoeken een mooi plekje aan de Noordzijde uit en waaien lekker uit op het strandje. Ook kan onze buldog flink uitrazen. ’s vonds is het nog wel koud maar we vermaken ons prima. Zo prima dat we de dag erna lekker blijven liggen. Onze zeeschouwvrienden komen ’s avonds langs en BBQ gezellig mee. Ze blijven zelfs slapen. ’s avonds koelt het toch wel af maar een leuk  eilandje blijft het…..

 

IMG_1900 CIMG1037 CIMG1052

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.