20 en 21 juni 2009: kort vaarweekendje

Overijsselse Vecht op en af.

Weer: regen en W4

Motoruren: 2692 – 2698: 6

Zaterdag aan het eind van de middag tuffen we het Zwarte Water af en gaan de Overijsselse Vecht op.  Toch een dikke maand niet kunnen varen! Tegenover de Berkumer Kolk leggen we bij vlak bij de Zeeverkenners aan. En zondagmorgen is het lekker vaderdag en wat kan deze vader zich nou meer  wensen dan wakker te worden op de boot. Na een uitgebreid ontbijt en even lekker uitwaaien op de dijk en in het bos varen we langzaamaan weer terug. Het is heerlijk rustig en vooral het stukje op de Vecht is weer mooi……..zo mooi dat we vergeten foto’s te maken.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.