27 en 28 juni 2009: alweer een weekendje weg

Alweer een weekendje weg

Weer: broeierig warm met ’s avonds een fikse onweersbui

Motoruren: 2698 – 2699: 1

Omdat de weersvoorspellingen voor overdag goed zijn gaan we alweer lekker een weekendje  weg. We varen niet ver: weer naar het Wolvenbos waar gelukkig nog plek is. Daar  aangekomen gaan we heerlijk relaxen: zeilen, roeien, eten, drinken en zelfs lekker zwemmen. Ook de hond gooien we er in.

IMAG0789

’s Avonds krijgen we een fiks onweer over ons heen. Omdat we de wind in de rug hebben  gooi ik het grote anker er bij uit, dat moet ons op zijn plek houden. Zondagmiddag varen we rustig aan weer terug na nog een keer zeilen, roeien, zwemmen,  eten en drinken, kortom het vervelende werk 😉

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.