Zomervakantie 2009 dag 4 en 5: 20 en 21 juli 2009

Weer: veel wind: ZW5 en zon maar ook een druppel regen

2707 – 2710: 3

Na twee dagen liggen en een schokkende hoeveelheid liggeld (want ik geloof iets van € 5,- per  dag) is het tijd om verder te varen. We besluiten eerst naar Echtenerbrug te gaan om te tanken,  gas te halen en de watertank weer af te vullen. Na de noodzakelijke boodschappen varen we richting Marchjepolle. Dat lig al vol dus varen we over een hobbelig Tjeukermeer naar Tjukkepolle,  dat ook al vol ligt. Dan maar richting de Kaai boven de Langweerder Wielen. Gelukkig is daar nog plaats.

CIMG1637 CIMG1670 CIMG1681

 

We blijven er twee dagen liggen en de tweede dag gaan we met de jongens een lekker stukje zeilen op de Langweerder Wielen. Bij het zwemmen schrikt de schipper wat van het koude water zodat we terug gaan. ’s Avonds weer BBQ’en net als de dag ervoor. Heerlijk, vooral met Weizenbier erbij….

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.