Zomervakantie 2009, dag 6: 22 juli

Weer: best mooi, niet te veel wind en ’s middags zon!

Motoruren: 2710 – 2716: 6

 

Via de Kaai varen we naar Oosterzee waar we onze zeeschouwvrienden uitzwaaien. Daarna varen we in een ruk richting het zuiden: Tjonger, Schoterzijl, Kuinre, Ossenzijl. Uiteindelijk belanden we onder Kalenberg aan de ligplaats Heuvengracht Oost. We hebben er nog niet eerder gelegen maar het is een prachtig plekje met één nadeel waar ik ’s avonds achter kom. Als ik namelijk de hond uitlaat en het fietspad in het bos een stukje volg wordt ik letterlijk echt lek geprikt. Zelfs de hond wordt te grazen genomen. Wat een muggen…….

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.