20 Augustus 2009: project vuilwatertank 2

Eigenlijk is het meer project toilet: want ik pak de hele ruimte aan. Eerst bouw ik een stoeltje om de  vuilwatertank op te plaatsen, inclusief achtersteunen. Dat is een flink karwei want alles loopt schuin: de zijwand, het vrijboord en het dek ten opzichte van het vrijboord dat ook weer niet in lijn staat ten opzichte van elkaar. Ook is de zijdelingse steun de wrang scheef. Met veel passen, meten, bijmeten, zagen, bijzagen, weer meten etc. heb ik een stoel en achtersteun gemaakt waarop de vuilwatertank aangesloten kan worden:

Omdat ik ook nog een primerlaag aanbreng en de vloer in de bilgeverf zet is de dag al weer op….

cimg2460 cimg2461 cimg2495

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.