24 Augustus 2009: project vuilwatertank 3

Met de toiletruimte nu genoeg in de primer en ook de steun en stoel genoeg in de verf bevestig ik de steun en stoel op hun plekken met constructielijm en tangen waarna ik de vuilwatertank er op kan zetten. De tank zet ik tegen de achterwand met moeren vast. Tevens dient de steun om  het geurfilter een plek te bieden.

 

Omdat ik flink wat bergruimte in de toilet wil creëren ga ik schapjes maken. Ik ben geen timmerman dus dat betekent veel meten en waarschijnlijk de handigheidjes missen om het super professioneel te doen. Om de schapjes goed horizontaal te krijgen zet ik steunhoutjes op de wrangen. Nogal een  werkje om ze horizontaal te krijgen. Zomaar weer een dag weg….

 

IMAGE_314 IMAGE_315cimg2463 cimg2464 cimg2465 cimg2470 cimg2471 cimg2474 cimg2475 cimg2479

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.