25 Augustus 2009: project vuilwatertank 4

Verder met de schapjes in de toiletruimte: om alles goed pas te krijgen pas ik veel en vaak. Ik probeer zoveel mogelijk de schapjes uit 1 stuk te zagen: dat maakt het stevig en voorkomt naden.

 

Zoals op de foto’s te zien maak ik drie schapjes met ieder een voorrand. Nogal wat plakwerk ook want ik wil zo min mogelijk schroeven. De lijmtangen bieden dus uitkomst! Ook heb ik een houten roostertje gevonden bij de bouwmarkt. hiermee dek ik het ventilatiegat af, waarbij ik natuurlijk wel muggengaas toevoeg. Dat rooster zet ik er op als de wand bekleed is. Ik weet alleen nog  niet waarmee: kurk? piepschuim met fineer?

Zoals ook uit de foto’s blijkt krijgen de voorkanten van de schapjes hardhouten randjes: voorkomt vallende zaken bij onstuimig vaarweer en maakt het af. Ik bevestig ze door een steunhoutje op het schapje te maken.

CIMG2775
Hoekje plamuren om aansluiting glad te maken
CIMG3451
Schapjes wit geschilderd
IMAGE_318
Drie schapjes. Spullen er op om de lijm aan te drukken
IMAGE_319
Drie schapjes. Spullen er op om de lijm aan te drukken
IMAGE_320
Van buiten

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.