26 Augustus 2009: project vuilwatertank 5

Vandaag voel ik me wat ongemakkelijk: ik ga een gat in de boot zagen. Oké, niet onder de waterlijn maar toch.  Een gat in het dek. Ik heb een gatenzaag voor metaal gekocht en na wat aftekenen besluit ik om niet te lang te twijfelen en zet ik een en ander in gang. Valt uiteindelijk mee hoe soepeltjes je toch met een boor en daarop een gatenzaag door je dek heen komt: wel boorolie gebruikte om te koelen natuurlijk. Na het afslijpen van de braampjes en gladschuren en ontvetten zet ik alles 2 maal in de primer. Tussendoor plak ik het gat af om vocht en vuil buiten te houden.

cimg2483 cimg2484 cimg2485 cimg2486 cimg2487 cimg2497

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.