29 September 2009: project vuilwatertank 7

Vanavond maar eens wat extra foto”s van wat details gemaakt: zo is boven de dekdoorvoer zichtbaar. Een en ander heb ik met Sikaflex afgekit en met drie roestvrijstalen moeren vastgezet, die ik ook goed in de Sikaflex heb gezet. Dat moet voldoende waterdicht zijn lijkt mij zo.  De laatste slangen zijn nu aangesloten.

 

Beetje onsmakelijk hoor maar ik probeer de vuilwatertank een keer echt uit,  en ben vooral benieuwd of een en ander goed wegloopt. Dat doet het gelukkig. Het vuilwatersysteem van de Pok-Pok werkt als volgt: alle vuilwater van de toilet wordt  opgevangen in de vuilwatertank. Deze kan op twee manieren geleegd worden: ofwel via de dekdoorvoer naar de wal, ofwel (waar dat is toegestaan in het water door  simpelweg de afvoer onder de tank te openen.

Als laatste nog een foto gemaakt van het raampje in een raampje in de toilet: dit  kan opengezet worden. Het is van kunststof en vertoond nogal wat kleine scheurtjes,  zonder overigens lek te zijn. Ik meet e.e.a. op om eens te informeren bij Vetus of deze raampjes nog gemaakt (kunnen) worden. Tevens zou ik dan meteen het rubber willen vervangen: dat is toch wel wat uitgedroogd.

cimg2487 CIMG3694 CIMG2780 CIMG2768

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.