2 November 2009: project vuilwatertank 8

Handig klusitem aangeschaft: een zaklamp op je hoofd, met ledjes. Erg handig bij het klussen, wat ik vooral ’s avonds doe. Ondanks dat ik overal wel 12v of 220v lampen heb, is het soms handig om even t meer spotlight te hebben. En met deze ledlamp lukt dat wonderwel.

 

Verder had ik via marktplaats een adres gevonden waar ze de kachelregelaars kunnen nakijken en zo nodig reviseren. Ik stuur mijn regelaar op maar helaas is deze echt overleden. Een tweedehands gereviseerde gaat circa € 200,- kosten, wat ik voor nu echt te veel vind. Dat laat ik dus nog even zitten.

Vanavond zet ik voor het eerst de schapjes in de primer. Over de afwerkkleur zijn we nog in dubio welke kleur het gaat worden. Mede gezien de dalende temperaturen schuif ik dat naar het voorjaar door.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.