16 januari 2010: wc vloer

Vandaag even bij de boot gaan kijken. De Pok-Pok ligt net niet in het ijs. Omdat de palen van ons botenhuis met luchtbubbels ijsvrij worden gehouden is mijn box dat ook. Wel mooi om die sneeuw op de boot zo te zien. Ik heb de plankjes van de WC-vloer gehaald. Deze wil ik thuis komende nog koude weken vernieuwen: of nieuwe planken ervoor in de plaats, of de huidige aanpassen en mooi maken. Ik denk dat ik ze ga vervangen: er zitten nogal wat hoekjes en gaten in en ook is een vloerdeel ongelijk aan de anderen. Nu de toilet zo rigoureus is aangepakt lijkt het mij goed om ook de vloer aan te pakken, dan is de toilet weer in zijn geheel toonbaar. De schappen schilder ik in het voorjaar wel. Ik denk dat ik ze een lichte (crème) kleur meegeef: de wanden ga ik nog bekleden met kurk en dat contrasteert mooi met crème. Het plafond en de verlichting laat ik voorlopig zo.

 

Klaarmaken voor koude tijden...
Klaarmaken voor koude tijden…

CIMG3445 CIMG3444 CIMG3442

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.