28 januari 2010: plannen achterkajuit

Met onze drie groeiende kinderen wordt het steeds krapper in de achterkajuit.  Onze jongste zoon slaapt in het midden en heeft daar nu echt te weinig plek voor. Dus: de achterkajuit moet in het midden wat meer ruimte krijgen. Dat betekent dat de deur er feitelijk uit moet en gehalveerd moet worden waarbij ik de bank vervolgens door laat lopen. Dat levert zo’n 50 cm op, voldoende om weer even vooruit te komen. Op termijn moet ook de gasbun wijken, maar dan zal ik ook de koelkast en het fornuis moeten vervangen. Voorlopig ga ik wat plannen maken hoe ik dit ”project” aan ga pakken. Ook maar eens wat foto’s maken.

 

IMG_9472

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.