12 maart 2010 Zeil en slopen

Het wordt nog wel eens wat: eindelijk, eindelijk is het weer wat beter (lees: het is warmer) en kan ik gaan klussen. Da’s hard nodig want de achterkajuit moet groter worden: onze eerste vaarvakantie staat eind april gepland. Dus vanavond begonnen met het slopen van de wanden bij de ingang. Ook heb ik nog het vers gekochte stukje zeil in de toilet ruimte geplaatst en op maat gesneden. Voor de stalen wanden heb ik kurk gekocht dat ik er nog in ga plakken. Daarvoor is het nu nog te koud helaas.

 

CIMG3695 CIMG3694 CIMG3693 CIMG3691 CIMG3696

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.